China (Sjanghai) Internasionale Swembadfasiliteit, Swemtoerusting en Apa Expo

2021 CSE Sjanghai SwembadSpauitstalling word van 6 tot 8 April gehou. Van produkuitstalling tot dinkskrumforum, van nuwe produkvrystelling tot kursusopleiding, en die warmbloedige waterfiksheidskarnaval, die uitstalling sal voortgaan om wonderlik te wees!

CSE het belê in twee paviljoene, N3 en N6, met 'n totale oppervlakte van 18 000 vierkante meter, 25 000 professionele besoekers en 300 deelnemende handelsmerke.Met sterk nywerheidshulpbronne as agtergrond, integreer die stroomop- en stroomafbedryfsketting op die gebied van swembad-spa.Volgens die behoeftes van verskillende besigheidsaankope, is iS fyn verdeel in "swembadfasiliteite", "warmwaterbadspa", "baberswem", "villatuinlandskap", ens. " Waterontspanningsfasiliteite en watersport "om ontspanning te bereik water-ekologiese eenstop-verkrygingsdiensplatform.

SpaMasseerswembad, spa-masseringbad, branderplankry-waterbed, stoomkamer, fisioterapie-badtoerusting, spa-spa-spa-masjien, spa-spa-instrument, spa gesondheidsorg, warmwaterbad, warmwaterbadkamer, warmwaterbronmasjien, warmbronprodukte, voetbad aromaterapie , ver-infrarooi liggolfbadkamer, draagbare stoomsaunakamer, saunastoomtoerusting, voetvat, verpleegprodukte, en fiksheidstoerusting en ander ondersteunende fasiliteite. Hierdie produkte word ook in die uitstalling vertoon.

Benewens die toename in professionaliteit, voldoen vermaak ook ten volle aan die behoeftes van die gehoor. Die skaal van die waterfiksheidskarnaval is opgegradeer, en die waterjoga-uitvoering is bygevoeg.Gesondheid en ontspanningswater-ekologie is geïntegreer, en bloed en gesondheid is dieselfde.

Die terrein sal fokus op openbare swembad en ondersteunende fasiliteite, privaat swembad en ondersteunende fasiliteite, massage spa-swembad, swemtoerusting, warmwaterbron-spa, Sauna Spa, hittepomp en ander warmwaterstelseltoerusting, babaswemgeriewe, waterpark, water sport, ingenieurstoerusting, waterbehandelingstoerusting, landskapondersteunende produkte enander produkte, insluitend die hele industrie kategorie.


Postyd: 12-Apr-2021